Gulvafmærkninger

Øg sikkerheden gennem harpiksgulvafmærkning

Som en førende producent af belægnings- og afretningssystemer med linjemarkeringer og afmærkninger tilbyder Sherwin-Williams gulvbelægninger med hurtigthærdende, funktionelle afmærkninger, der fokuserer på sikkerhed.

Da ejerne af industrielle og kommercielle faciliteter konstant stræber efter at opfylde strenge sikkerhedsstandarder, er det afgørende, at gulvsystemerne er slidstærke og holder længe. Sikkerhedsstandarder og -bestemmelser ændrer sig konstant, og den aktuelle påvirkning fra COVID-19 har tvunget lederne på fabrikker og industrifaciliteter til at øge adskillelsen af områder for at sørge for øget sundhed og sikkerhed. For eksempel skal trin og ramper nu identificeres med farvekoder, så niveauændringer er så tydelige som muligt. Ud over generelle sundheds- og sikkerhedsovervejelser hjælper dette mennesker med nedsat syn med at kunne færdes eller arbejde i en bygning.

Ud over at opfylde sikkerhedsbehovene bidrager forbedret æstetik, der opnås gennem tydelig afmærkning med forskellige farver og markeringer, ligeledes til at maksimere effektiviteten og adskille områder for fodgængere eller for bestemte processer.

Dog har traditionelle enkeltlagsmarkeringsbelægninger vist sig ikke at være lige så stærke eller at have den påkrævede klæbeevne, når de påføres på ikke-forberedte overflader såsom beton. Disse belægningstyper udsættes ofte for stødskader og slid, hvilket forårsager delaminering, ødelæggelse af produktet og funktionssvigt. Sådanne problemer kan opstå blot et par timer efter installationen, og nyligt udførte gulvbelægningsprojekter kan komme til at se værre ud, end gulvet gjorde før renoveringen. Selv når der anvendes harpiksbelægninger med en fremragende klæbeevne og styrke, kan der opstå funktionsproblemer, hvis overfladen ikke forberedes korrekt, eller hvis installationen ikke udføres korrekt. Derfor kan belægningerne ikke levere den forbedrede sikkerhedsydelse, som var tiltænkt.

Fokus på sikkerhed

Som en førende producent af belægnings- og afretningssystemer med linjemarkeringer og afmærkninger tilbyder Sherwin-Williams gulvbelægninger i form af alt lige fra hurtigthærdende, funktionelle afmærkninger, der fokuserer på sikkerhed, ydeevne og lang holdbarhed, til flerfarvede, dekorative finishes, der er designet til at definere gangstier eller bestemte områder og adskille dem fra andre arbejdsområder på fabrikker og i industrianlæg.

Sherwin-Williams Elladur™ er et brugervenligt, ekstremt hurtigthærdende, opløsningsmiddelfrit harpiksgulvsystem, som er blevet udviklet af vores specialistteam af kemikere gennem udnyttelse af de nyeste fordele ved polyaspartisk teknologi. Fordelene ved denne kemi omfatter en hærdningstid på blot nogle få timer og en lys, UV-stabil, hård overflade. Dette er vigtigt, da linjemarkering normalt udføres i gul, hvid og rød. Farverne må ikke falme og blive mindre tydelige med tiden, da dette medfører, at farvernes hovedformål – at identificere gulvområder og ruter – opfyldes mindre effektivt. Elladur-systemer er visuelt attraktive, ekstremt robuste, ridsefaste og har et ekstremt lavt indhold af flygtige organiske forbindelser (VOC) – alle relevante faktorer for produktstandarder såsom LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). Dette gør produktet velegnet til en lang række industrisektorer, lige fra fødevarer og medicinalvarer til fængsler, detailhandel, produktion og meget mere.

Innovative produkter

Det innovative Elladur-design er anderledes end alle andre harpiksprodukter på markedet. Det gør det muligt at installere en dekorativ finish med flere lag på blot én dag, hvilket reducerer installationstiden fra flere dage til få timer, hvor hvert lag hærder på ca. to timer. Brugen af Elladur som en del af dit renoverings- eller opgraderingsprojekt betyder en kort installationsperiode og minimal driftsforstyrrelse. Belægningen består af harpiks, der kan installeres som leveret med god bearbejdelighed – selv ved lave temperaturer – uden behov for fortynding for at forlænge produktets anvendelsestid eller forbedre produktets flydeevne. Det betyder, at den polyaspartiske teknologi, som er lugt- og opløsningsmiddelfri, forbliver intakt under anvendelsen. Denne hurtige hærdningsløsning er ideel til forskellige travle steder eller på områder, såsom køleenheder og frysere, hvor hærdningstidsrum er kritiske, og hvor en længere installationstid kan have stor indflydelse på en proces eller mobilisering af personalet, der arbejder på et bestemt område.

Der foretages stadig meget markerings- og afmærkningsarbejde ved hjælp af Resuflor LM, som er Sherwin-Williams' traditionelle, høje harpiksbelægning, der er designet til at skabe en tyk belægning, der ikke løber eller rykker sig, når den installeres lige på områder markeret med tape. Dette er vigtigt for de installatører, der installerer produktet ved hjælp af en valse på linjer og områder markeret med tape. Efter ca. 1 time fjernes tapen, og de skarpe, lige linjer vises. Almindelige belægningsproduktet løber og bliver ikke til denne lige linje. Ved projekter med store arealer, der skal dækkes, er installatørerne ofte nødt til at arbejde hurtigt for at installere hundredvis af lineære meter linjer ad gangen. Resuflor LM-produktet hærder natten over ved en rimelig omgivelsestemperatur og bruges ofte sammen med Resuflor HB, som er vores høje gulvbelægning, der installeres på hele gulvområder som en økonomisk, slidstærk belægning.

Nem påføring

Afretningssystemerne fra Sherwin-Williams, som typisk installeres med en tykkelse fra 6 mm til 9 mm, kan anvendes i kontrastfarver, som støder op til hinanden og opretholder en hygiejnisk finish – en vigtig funktion i sektorer som f.eks. føde- og drikkevareindustrien og medicinalindustrien. Kontrastfarver til zoner, der støder op til hinanden, anvendes ikke kun på hele gulvområder men kan også bruges til at skabe gangstier eller forskellige afmærkningsmønstre, som f.eks. fodgængerfelter eller et image af en forgænger, på gulvet. Fordelen ved denne metode er, at farven er solid i hele gulvsystemet, og der er ingen toplak eller grænseflade, som kan slides ned og derefter få en anden farve eller nuance under en toplak. Sherwin-Williams-produkter, som f.eks. FasTop® TG69 Polyurethane Screed, bruges ofte på denne måde og forventes at levere en pålidelig ydeevne på mere end ti år i travle industrimiljøer. Dette giver betydelige, langsigtede fordele til fabriksejere, som kun har én mulighed for at gennemføre et gulvprojekt, og som ønsker at reducere produktionsafbrydelser til et minimum.

På offentlige områder med meget lys, som f.eks. bygningsatriummer, kan dekorative harpiksgulvsystemer understrege et rent, moderne visuelt design. Terrazzo-afretningssystemerne fra Sherwin-Williams er baseret på farvede sten i en harpiksmasse, der er malet og poleret for at blotlægge stenen og skabe en meget hård, yderst dekorativ finish. Det er muligt at bruge skræddersyede design i dette system for at inkorporere forskellige designønsker eller virksomhedslogoer. Denne gulvtype anvendes i stor udstrækning i biblioteker og hospitalsatriummer, hvor der er behov for finishes uden overgange, der holder længe, og afmærkning af offentlige trafikområder.

Anbefalet forberedelse i forbindelse med alle de systemer, der er beskrevet ovenfor, omfatter typisk gulvslibere, vakuumspuling, vakuumdiamantslibning og endda scabbling, hvor man bruger en plejl eller hammer til at skabe en ret ru overfladestruktur. Formålet med alle disse metoder er at opnå en solid, ren overflade uden eventuel kontaminering, der kan forhindre korrekte bonds. Når overfladen forberedes på en af disse måder, er det muligt at opnå en fremragende binding med Sherwin-Williams’ harpiksgulve, der herefter er ekstremt modstandsdygtige over for overfladeskader og slid.


Farveressourcer

Opdag gulvpaletter, aggregerede design og farvetrends.

FÅ MERE AT VIDE

Produktopslag

Få mere at vide om vores innovative belægninger til en lang række brancher.

FIND ET SYSTEM

Lad os tage en snak

Vi vil meget gerne diskutere dine behov for holdbare løsninger til harpiksgulve.

KONTAKT OS
Tilbage til toppen