Industrial Wood Coatings & Finishes

Trendprognos 2023

Utveckling av nya produkter

Velvet Shield
Effektiv supermatt täckfärg för vertikala applikationer
Supermatta ytbehandlingar
Sherwin-Williams supermatta vattenburna ytbehandlingsprodukter ger en oöverträffat djupt matt yta på inredningsprodukter av trä. Filmens klarhet syns inte och det matta skapar en mycket modern effekt.
Brandskyddssystem
Sherwin-Williams har utvecklat ett lacksystem som gör att träbaserade substrat kan uppgraderas från klass D till klass Bs2d0 – enligt EN13501-1-normen.
Colormix 2023 – TERRA
Colormix 2023 TERRA ger inspiration till utvecklare och tillverkare av träprodukter för val av ytor och kulörer som tilltalar marknadens konsumenter,
V-fogtätning
”Täta glipan” med vår nya V-fogtätning EK4290 Denna produkt hjälper dig att täta små glipor och V-skarvar på dina snickerier.
Antimikrobytbehandlingar
Sherwin-Williams erbjuder nu möjligheten med inblandning av en antimikrobtillsats i dina befintliga vattenburna, lösningsmedelsburna och helt UV-härdande toppskiktsprodukter.

Sedan 1866 har Sherwin-Williams försett tillverkare och ytbehandlare med lösningar som bidragit till att förbättra deras produkter och gjort det lättare för dem att uppnå sina mål för hållbarhet och produktivitet. Våra innovativa ytbehandlingslösningar ger dig mervärde genom att inkludera erfarenhet, kunskap och teknisk expertis samt branschledande lokal support. Vi är mer än en ytbehandlingsleverantör – vi är din ytbehandlingspartner. Våra innovativa lösningar sträcker sig till mer än enbart ytbehandlingar. Genom lång erfarenhet och med vår branschledande support har vi även kunskap om utrustningar och förbrukningsmaterial, allt för att hjälpa dig till en fulländad yta. Sherwin-Williams – din ytbehandlingspartner.

Åter till början