Skridsikkerhedsteknologi, Resubind CP

Få styr på det hele

Sherwin-Williams integrerer skridsikkerhedsteknologi i alle sine High Performance Flooring-produkter.

Skridsikkerhedsegenskaber i naturlige miljøer 

Vi tager tit skridsikkerheden på forskellige underlag for givet, men vi kan hurtigt glide og falde – især i menneskeskabte, udendørs miljøer.

Sherwin-Williams integrerer sin skridsikkerhedsteknologi i alle sine produkter, men vi har udviklet en løsning, der løser problemet med greb: Det harpiksbundne produkt med det passende navn Resubind CP.

Disse to systemer deler visse elementer, såsom brugen af naturlige, dekorative aggregater, herunder ærtegrus, kvartssand, granit, flint og glas, og de har forskellige anvendelser, herunder alt lige fra gangstier og indkørsler til gangstier og træindramninger.

Landscape & Urban Design har for nylig vist de to systemer og har fremhævet deres mange anvendelsesmuligheder.

Fordelene ved Resubind CP 

I løbet af de sidste par år har den store trend med haveterrasser, samt populariteten bag programmer om renovering af hjem og have på TV, stilnet af. Ligesom man nu går efter et rent og enkelt design er typiske terrassematerialer blevet erstattet med alternative materialer, og her kommer Resubind CP ind i billedet som et produkt, der tilbyder et lavt vedligeholdelsesniveau, æstetisk attraktivitet og et sikkert alternativ til træ.

På en større skala passer den nuværende tendens til at skabe "kontrollerede", naturlige miljøer godt til fordelene ved harpiksbundne systemer, som giver et godt greb, god holdbarhed og kan have en naturlig finish.

 


Farveressourcer

Opdag gulvpaletter, aggregerede design og farvetrends.

FÅ MERE AT VIDE

Produktopslag

Få mere at vide om vores innovative belægninger til en lang række brancher.

FIND ET SYSTEM

Lad os tage en snak

Vi vil meget gerne diskutere dine behov for holdbare løsninger til harpiksgulve.

KONTAKT OS
Tilbage til toppen