Sherwin-Williams introducerer vandbaserede gulvbelægninger, der er mere modstandsdygtige over for dækmærker fra varme dæk.

Resutile™ Aqua 4410/4411 (tidligere AquArmor™ WBU) Water-Based Urethane Floor Coatings skaber holdbar æstetik

Harpiksgulv i et produktionsanlæg.

CLEVELAND, OHIO (1. august 2017) - Sherwin-Williams Protective & Marine Coatings har lanceret nye vandbaserede gulvbelægninger, der der er mere modstandsdygtige over for dækmærker fra varme dæk. Resutile Aqua 4410/4411 Vandbaserede uretan-gulvbelægninger er den næste generation af højtydende, vandbaserede, alifatiske uretan-belægninger. Belægningerne, der fungerer på både gulve og vægge, leverer højtydende anvendelses- og æstetikegenskaber, der udkonkurrerer opløsningsmiddelbaserede produkter og har den ekstra fordel, at indholdet af flygtige organiske forbindelser (VOC'er) er lavere end i opløsningsmiddelbaserede formler.

Belægningerne tilbyder den samme eller en bedre bestandighed over for kemikalier og dækmærker fra varme dæk som opløsningsmiddelbaserede systemer, mens VOC'er reduceres.

Casey Ball

Global markedsdirektør for gulvbelægning

Resutile Aqua 4410/4411 Water-Based Urethane Floor Coatings får gulvene til at se fantastiske ud længe – lige fra påføring til langvarig brug. Belægningens overlapningsegenskaber hjælper med at minimere risikoen for rulleoverlapningsmærker, hvilket sikrer en ensartet, skinnende glans med 4410 og en ensartet satinglans med 4411, som er de to finishes, der findes i serien. Efter hærdning tilbyder belægningerne den bedste modstandsdygtighed over for dækmærker fra varme dæk, sammenlignet med andre vandbaserede gulvbelægninger, og dette forhindrer dækkene i at efterlade omfattende, permanente pletter. Produkterne tilbyder også fremragende kemikaliebestandige egenskaber, hvilket bidrager til at forbedre æstetikken i bilforhandleres udstillingslokaler, flyhangarer, føde- og drikkevarefaciliteter, lagre, farmaceutiske produktionsanlæg og lette produktionsanlæg.

"De fleste gulvsystemer, der bruges til bilforhandlere, flyhangarer og lagre, er opløsningsmiddelbaserede, da vandbaserede alternativer ikke opfylder disse systemers ydelsesstandarder. Dette ændrer sig med Resutile Aqua 4410/4411 Water-Based Urethane Floor Coatings," siger Casey Ball, som er marketingdirektør for harpiksgulve hos Sherwin-Williams Protective Marine Coatings. "Belægningerne tilbyder den samme eller en bedre bestandighed over for kemikalier og dækmærker fra varme dæk som opløsningsmiddelbaserede systemer, mens VOC'er reduceres. De minimerer omfattende, permanente pletter fra varme dæk, hvilket betyder, at køretøjerne ikke nødvendigvis skal parkeres på måtter hos forhandlere eller i hangarer. Ingen andre vandbaserede produkter kan konkurrere med dette produkt."

 Resutile Aqua 4410/4411 Water-Based Urethane Floor Coatings giver installatørerne større fleksibilitet under installation og har en fremragende, 18-timers klæbeevne. Denne lange omlakeringsperiode hjælper under projektplanlægningen og sikrer samtidig en øget binding mellem belægningslagene, når de anvendes i denne periode. Belægningerne har desuden en kort tørretid, der tillader fodgængertrafik på gulvene efter 18 timer, let trafik efter 24 timer og køretøjstrafik efter 48 timer, og dette muliggør en hurtig genoptagelse af drift og anvendelse.

Resutile Aqua 4410/4411 Water-Based Urethane Floor Coatings fås i flere forskellige finishes og specialfarver, og produkterne tilbyder flere æstetiske muligheder end de opløsningsmiddelbaserede produkter på markedet. Gloss-sheen 4410 fås i 10 klare standardfarver og som 2 farvebaser, som kan skræddersyes i en Sherwin-Williams-butik. 4411 findes kun i en klar satin-finish. Installatørerne kan også skabe en mere holdbar finish ved at tilføje 5240 aluminiumoxid til enten 4410 eller 4411.

Sherwin-Williams High Performance Flooring leverer unikke, bæredygtige gulvløsninger til at hjælpe dine faciliteter med at opretholde det højeste niveau af ydeevne fra bunden af. Vores omfattende portefølje af gulvbelægninger, konstruktionsstål og passive brandbeskyttelsesbelægninger hjælper kunder med at beskytte liv, øge sikkerheden, beskytte aktiver og skabe en varig æstetisk arv. Fra sportsarenaer til kongrescentre, lufthavne og sundhedsfaciliteter bringer Sherwin-Williams enestående industri-, produkt- og teknisk ekspertise for at sikre succesfulde projektresultater. Vores produktportefølje i verdensklasse er understøttet af førende teknologi og innovationsplatforme og inkluderer en voksende linje af Global Core-produkter, der er tilgængelige med samme kvalitets- og ydeevnestandard overalt i verden og leveret fra over 5.000 virksomhedsejede steder i Nordamerika og på tværs af vores hastigt voksende internationale distributionsfodaftryk. Protective & Marine Division er en del af Sherwin-Williams Performance Coatings Group, som leverer en bred vifte af højtudviklede løsninger til bygge-, industri-, emballage- og transportmarkeder i mere end 120 lande i verden. The Sherwin-Williams Company blev grundlagt i 1866 og er en global leder inden for fremstilling, udvikling, distribution og salg af maling, belægninger og relaterede produkter til professionelle, industrielle, kommercielle og detailkunder.


Farveressourcer

Opdag gulvpaletter, aggregerede design og farvetrends.

FÅ MERE AT VIDE

Produktopslag

Få mere at vide om vores innovative belægninger til en lang række brancher.

FIND ET SYSTEM

Lad os tage en snak

Vi vil meget gerne diskutere dine behov for holdbare løsninger til harpiksgulve.

KONTAKT OS
Tilbage til toppen