Terrazzogulv

Form og funktion

Æstetik er vigtigt. Selv de mest dagligdags ting er designet til at se godt ud i dag.

Vigtigheden af æstetik i erhvervsgulve

Æstetik er vigtigt. Selv de mest dagligdags ting er designet til at se godt ud i dag, og alt fra kedler til skabe, fra toiletter til dæk, skal være visuelt tiltalende for at have en chance på markedet.

Det er derfor ikke nogen overraskelse, at industri- og kommercielle gulve skal være æstetiske for at appellere til nutidens kvalitetsbevidste købere. Men udseendet er ikke alt, når det kommer til gulve, for de skal også være holdbare, nemme at rengøre, modstandsdygtige over for stød og nemme at installere. Det er høje men ikke umulige krav.

I dag skal selv de mest industriprægede miljøer se godt ud for besøgende, og lad os så ikke glemme de mennesker, der arbejder i dem. I et kommercielt miljø, som f.eks. et offentligt område, et detailhandelsmiljø eller en kommunal bygning, spiller design en afgørende rolle.

Fliser, laminat og naturlige produkter, såsom træ og sten, har alle en flot, visuel effekt, og de kan være holdbare, men kun meget få gulvløsninger kan konkurrere med harpiks i forhold til dens overbevisende kombination af lang servicetid, ingen samlinger, holdbarhed, hygiejne og ikke mindst pris.

Brug af dekorative produkter 

Dekorative produkter, såsom Sherwin-Williams Resuflor Terrazzo, som er fremstillet af inert granit eller marmoraggregater i kombination med epoxyharpiks for at skabe et yderst dekorativt og holdbart gulv uden samlinger, eller Resuflake, som bruger dekorative, farvede flager til at skabe unikke design og mønstre, kan fungere fremragende i miljøer lige fra historiske bygninger til produktionsområder.

Andre Sherwin-Williams-produkter, som f.eks. epoxyharpiks-afretningssystemet med pletter, Resuflor Deco Flake, og selvudjævningssystemet Resuflor SL X, skaber et ensartet, flydende designerlook, der er ideelt til detailhandelsbutikker, restauranter, receptionsområder, udstillingslokaler eller ethvert sted, hvor et imponerende design og holdbarhed er essentielle egenskaber.

Valget af produkter, der er tilgængelige for arkitekter og specifikationsansvarlige, har aldrig været større og mere mangfoldigt, end det er lige nu, og man finder aldrig to projekter, der er helt ens. I den forbindelse gør harpiksens egenskaber og muligheder den til et valg, som ikke kan ignoreres.


Farveressourcer

Opdag gulvpaletter, aggregerede design og farvetrends.

FÅ MERE AT VIDE

Produktopslag

Få mere at vide om vores innovative belægninger til en lang række brancher.

FIND ET SYSTEM

Lad os tage en snak

Vi vil meget gerne diskutere dine behov for holdbare løsninger til harpiksgulve.

KONTAKT OS
Tilbage til toppen