Halkskydd Technology-Resubind CP

Få grepp

Sherwin-Williams bygger in halkskyddsteknik i alla sina High Performance Flooring-produkter.

Halkskyddande egenskaper i naturliga miljöer 

Vi kan alla ta halkskyddsegenskaper hos golv för givet, en förlust av grepp kan se dig i dragkraft, och ingenstans är det mer sant än utanför i en byggd landskapsmiljö.

Sherwin-Williams bygger in halkskyddsteknik i alla sina produkter, men vi har utvecklat två lösningar som tar itu med problemet med grepp rakt mot varandra - det passande namnet resinbonded Resubind CP.

De två systemen delar element, såsom användningen av naturliga dekorativa aggregat, inklusive ärtgrus, kvartssand, graniter, flinta och glas, och båda har en mängd olika användningsområden, från gångvägar och körsträckor till gångvägar och trädgropar.

Landskap och stadsdesign presenterade nyligen de två systemen och lyfte fram deras breda användningsområde.

Fördelar med Resubind CP 

Inhemskt, under de senaste åren, har boomen inom trädgårdsterrass avtagit tillsammans med populariteten för hem- och trädgårdsmakeover-program på TV. Efter modet för ren och enkel design har trädäcket ersatts med alternativa material, vilket är där Resubind CP kommer in i bilden, och erbjuder ett lågt underhåll, estetiskt tilltalande och säkert alternativ till trä.

I en större skala spelar den nuvarande trenden för "hanterade" naturliga miljöer styrkan hos hartsbundna och hartsbundna system, som erbjuder bra grepp, hållbarhet och kan ha en naturlig finish.

 


Färgresurser

Upptäck golvpaletter, sammanställda interiörer och färgtrender.

LÄS MER

Produktvisning

Läs mer om våra innovativa ytbehandlingar för en mängd olika branscher.

HITTA ETT FÄRGSYSTEM

Prata med oss

Vi diskuterar gärna dina behov av hållbara hartsbaserade golvsytbehandling.

KONTAKTA OSS
Åter till början