Terrazzogolv

Form och funktion

Estetik är viktigt. Även de mest vardagliga saker är designade för att se bra i dagsläget

Betydelsen av estetik hos kommersiella golv

Estetik är viktigt. Även de mest vardagliga saker är designade för att se bra ut i dagsläget - allt från vattenkokare till skåp och toaletter till däck måste vara visuellt tilltalande för att ha en chans på marknaden.

Det är knappast någon överraskning att industriella och kommersiella golv måste vara estetiska för att tilltala dagens kräsna köpare. Men utseendet är inte allt när det kommer till golv, de måste vara hållbara, lätta att rengöra, motståndskraftiga mot stötar och lätta att installera. Inte lätt, men inte omöjligt.

Idag måste även industriella miljöer se bra ut både för besökare och för de människor som arbetar där. I en kommersiell miljö, som offentliga utrymmen, butiksmiljö eller kommunal byggnad, blir utseendet av största vikt.

Kakel, laminat, naturprodukter som trä och sten kan vara visuellt tilltalande och även hållbara, men få golvlösningar kan konkurrera med harts då det kommer till den vinnande kombinationen av lång livslängd, sömlösa egenskaper, hållbarhet, hygien och inte minst kostnadseffektivitet.

Användning av dekorativa produkter 

Dekorativa produkter såsom Sherwin-Williams Resuflor Terrazzo, som tillverkas av inerta granit- eller marmoraggregat bundna med epoxiharts för att skapa ett mycket dekorativt, hållbart och sömlöst golv, eller Resuflake, som använder dekorativa färgade flingor för att skapa unik design och mönster, fungerar utmärkt i olika miljöer; från historiska byggnader till produktionsområden.

Andra Sherwin-Williams-produkter som mönstrat epoxihartssystem Resuflor Deco Flake och självutjämnande system Resuflor SL X, ger ett smidigt, sömlöst designutseende, idealiskt för butiker, restauranger, receptioner, utställningslokaler egentligen för alla platser där snygg design och hållbarhet är ett måste.

Utbudet av tillgängliga produkter för arkitekter och specialister har aldrig varit mer omfattande eller mångsidigt. Inget projekt är det andra likt, men egenskaper och möjligheter hos harts gör materialet till ett val som inte kan ignoreras.


Färgresurser

Upptäck golvpaletter, sammanställda interiörer och färgtrender.

LÄS MER

Produktvisning

Läs mer om våra innovativa ytbehandlingar för en mängd olika branscher.

HITTA ETT FÄRGSYSTEM

Prata med oss

Vi diskuterar gärna dina behov av hållbara hartsbaserade golvsytbehandling.

KONTAKTA OSS
Åter till början