Småkagefabrik med solid gulvoverflade

Sherwin-Williams leverer gulvløsninger i overensstemmelse med strenge brancheretningslinjer.

I fødevare- og drikkevarebranchen skal virksomhederne kunne have tillid til, at gulv- og vægoverfladebehandlingerne sikrer den nødvendige overholdelse af hygiejne- og produktionseffektiviteten, og harpikssystemerne er den perfekte måde at sikre dette på.

Fordelene ved harpiksgulve

Harpikssystemerne er også ideelle til tørre eller våde fødevareproduktions- og fødevareforberedelsesmiljøer, uanset om det er i et stort produktionsområde eller i en restaurant midt i byen, fordi de skaber en overgangsfri overflade, der også er slidstærk. Disse systemer har ligeledes gode skridsikkerhedsvurderinger, og de er nemme at dekontaminere og vedligeholde.

Eftersom sundhed og hygiejne står højt oppe på dagsordenen, betyder valget af et harpikssystem, at virksomhederne i føde- og drikkevarebranchen kan overholde de strenge retningslinjer for renlighed og bedste praksis, der gælder. Der findes harpikssystemer, der også lever op til kravene om ikke-farvning, og som er blevet uafhængigt certificeret af Campden BRI, som er et organ med relation til forskning i og rådgivning om føde- og drikkevarer.

Skridsikkerhedsløsninger  

Vores FasTop-sortiment er det førende gulvsystem i fødevare- og drikkevaresektoren, men vi arbejder stadig på at forbedre vores produkter. Vi samarbejder med kunderne om produktudvikling og tester ofte materialer "i det virkelige liv", hvilket fungerer godt og helt sikkert gør det hurtigere og mere effektivt at udforske nye ideer.

Sortimentet er miljøvenligt og har et lavt VOC-indhold, men samtidig tilbyder det en god ydeevne. I dag kan du få en miljøvenlig afretning, som stadig er fremragende til anvendelse på steder med intensive belastninger.

Der er stor interesse for hurtigttørrende produkter i øjeblikket, hvilket betyder en kortere nedetid for travle produktionslinjer og kommercielle køkkener under systeminstallation. Nutidens harpikssystemer er også designet til at se godt ud, da de for eksempel skal passe ind i køkkenæstetikken i en Michelin-stjernet restaurant.

FasTop er allerede et af de bedste afretningssystemer af polyuretan, der findes, og med sine miljøakkrediteringer, sin pålidelighed og sin holdbarhed er FasTop stadig det indlysende valg i føde- og drikkevaresektoren.


Farveressourcer

Opdag gulvpaletter, aggregerede design og farvetrends.

FÅ MERE AT VIDE

Produktopslag

Få mere at vide om vores innovative belægninger til en lang række brancher.

FIND ET SYSTEM

Lad os tage en snak

Vi vil meget gerne diskutere dine behov for holdbare løsninger til harpiksgulve.

KONTAKT OS
Tilbage til toppen