inspirationsmosaik

Colormix 2020

Color in Balance

När det gäller att välkomna ett nytt decennium vill konsumenterna gå in i det som sina bästa jag.

Ladda ner broschyr

Webbinarium om Colormix 2020

Följ med Lauren West, Sherwin-Williams globala färg- och designchef, när hon delar inspirationen och influenserna bakom vår 2020 Colormix prognos i en kort virtuell storytelling-presentation.

Titta på webbinarium

Vårt team på Sherwin-Williams Globala kulör- och designcenter (GCDC) förstår det unika sambandet mellan en växande önskan om välbefinnande och värme knutet till produktdesign. Unika, anpassade ytor skapar utrymmen i hemmet eller på arbetsplatsen som skapar glädje. Den här prognosen tar månader att utforma och slutar i vägkorsningen där färg-, design- och popkulturtrender över hela världen kolliderar.

Vår prognos är uppdelad i fem teman – Haven, Heart, Play, Alive, and Mantra – som var och en berättar en distinkt historia om glädje, stillhet och fokus på sinne, kropp och själ. Våra kulör- och designexperter är helt inne i sitt hantverk att förbättra träets naturliga skönhet samtidigt som de hjälper dig att komma ut på marknaden med en anpassad ytbehandling, varje gång. Använd denna prognos som inspiration. Låt sedan våra experter hjälpa dig att ge din inspiration liv med din egen patenterade ytfinish på något av våra Teknikcenter. 

Åter till början