Sherwin-Williams tillkännager 2020 års prognos för Industrial Wood Colormix

43 Trendiga finishar framhäver egenvård

18 oktober 2019 

Sherwin-Williams, genom sitt globala färg- och designcenter i Greensboro, North Carolina, tillkännager sin prognos för 2020 Industrial Wood Colormix. Denna prognos är utformad för att inspirera produktutvecklare och tillverkare av träprodukter att skapa ytbehandlingar i linje med konsumenternas preferenser baserat på globala, kulturella och ekonomiska influenser.

”På grund av vardagens stress och stress är egenvård fortfarande en högsta prioritet för många när vi går in i 2020”, säger Lauren West, global färg- och designchef på Sherwin-Williams Industrial Wood. ”Individer drar till sig ytbehandlingar som ger en känsla av värme och komfort till sina hem och kontor, vilket resulterar i skapandet av utrymmen som låter dem ladda om och koppla av.”

Som en del av teamet för färgprognoser, arbetade West, som leder färg och design för Industrial Wood Coatings-divisionen, tillsammans med färgexperter från Sherwin-Williams Paint Stores-gruppen, under ledning av Sue Wadden, chef för marknadsföring av färg. Detta team tillbringade året med att undersöka trender inom färg, design och populärkultur över hela världen, och avslutade med en workshop där de identifierade fem trendhistorier som belyser konsumenternas önskan att uppnå balans när det gäller arbete, familj och åtaganden som omfattar vardagslivet.

De fem berättelserna är:

Alive

Var närvarande, var positiv och njut av livets ögonblick. Njut av det i ett autentiskt utrymme som berörs av förkolnade, brända och polerade träbehandlingar – många med högre glans – som framkallar en tillfredsställande och föryngrande känsla av gemenskap och att leva gott. Med inspiration från ett medvetet liv har de naturliga färgerna fått en konstnärlig utformning med rika nyanser som uppmuntrar till omtanke, samhörighet och näring till hemmet.

Mantra

Öst möter väst i denna kollektion av ytbehandlingar, och båda modellerna har förtrollats på det mest tilltalande sättet. Skandinavisk enkelhet är en unik blandning av blekta, vita, tvättade och blonda ytor som engagerar sig i den japanska estetikens ordning och elegans för att skapa en look som är den bästa av två världar. Den har en lätt finish som glider från varmt till svalt och passar till allt som är enkelt men ändå viktigt.

Play

Dessa roliga, livfulla, uttrycksfulla och intensivt texturerade ytbehandlingarna bjuder verkligen in till mingel. Dessa snygga och smarta ytbehandlingar är verkligen kraftfulla och är den sanna definitionen av maximalism. De är en förlängning av din unika känsla för humor och anpassar ett utrymme genom att tillföra värme, vilket resulterar i en direkt reflektion av dig.  

Haven

Som ett välkomnande hem med öppna armar så är dessa ytbehandlingarna lockande för dem som söker en oas. Med inspiration från jordens säsongsvarv framhävs varma naturtoner och den organiska skönheten i träets unika skönhet. Dessa ytbehandlingar påverkas av nyanser av vår naturliga omgivning – hav, sand, skog och himmel – och är en naturlig påminnelse om att det ibland finns verklig skönhet i utrymmena utanför linjerna. Lugn kommer från att veta att perfekt inte är det enda sättet att vara.

Heart

Lager på lager stilen genomsyrar dessa ytbehandlingar. De representerar en unik blandning av ikonisk modern design blandad med en boho-känsla mellan generationer. Resultatet är en kollektion av naturligt avslappnade och ”nästan osynliga” ytbehandlingar som ger liv åt en meditativ komfort, och den tillfredsställelse man finner i vardagen.

Åter till början